LA VILA JOIOSA ES SUMA A LA CAMPANYA “MANS AL RIU!”

gggggggggggggggggggggMans al Riu! és la campanya de voluntariat ambiental més gran de la Comunitat Valenciana.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Vila Joiosa, que dirigix En Pedro Alemany Pérez, es suma una vegada més a la macro neteja de residus ‘Mans al Riu’ que, des de l’any 2010, organitza de manera regular la Fundació Limne amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels nostres rius. Durant la darrera edició de la jornada van participar 22 municipis i 620 voluntaris, que van retirar gairebé8 tones de residus dels trams de riu ons’actuà.

Enguany el ‘Mans al Riu’ de la Fundació Limneaconseguix un nou record d’afiliació, sumant la participació dels municipis d’Albaida, Alborache, Alcoi, Alfarb, Algemesí, Almassora, Altea, Alzira, Benaguasil, Beniarbeig, Borriana, Canals, Catadau, Cocentaina, Cullera, Gandia, Gestalgar, La Vila Joiosa, L’Alcudia, L’Alqueriad’Asnar, L’Eliana, La PoblaLlarga, Llombai, Manises, Morella, Muro d’Alcoi, Ondara, Onil, Ontinyent, Paterna, Quart de Poblet, Sueca, Torreblanca, Torrent, Vallada iVilallonga, que uniran esforços per netejar de residus els seus rius amb el suport dels ciutadans que vulguen implicar-se en la campanya.

Des Limne assenyalen que “esta anualitat es batran rècords de participació ja que, a banda dels municipis tradicionalment compromesos amb la campanya s’han sumat noves localitats mercès al patrocini de Global Omnium i el projecte Liberad’Ecoembes”.El recolzament de projectes de millora dels nostres rius, com el que aporta La Vila Joiosa són imprescindibles per “teixir una xarxacol·laborativa entre administracions, entitats conservacionistes i la societat civil”.

[DECLARACIONS AJUNTAMENT]

L’activitat, oberta a la participació de tota la ciutadania, té un marcat caràcter lúdic i didàctic, ja que, a més de pretendre millorar els espais fluvials on s’actuarà, es farà incís en els mitjans que hi ha hui dia per gestionar els residus.

Totes les persones que desitgen sumar-se a l’activitat, compromesa i solidària amb el medi ambient, hauran d’anar el 21 d’abril, a les 10.00 hores, a la desembocadura del riu Amadori, des d’on s’accedirà al punt d’actuació . L’organització, amb ànim de proveir tot el material necessari, prega inscripció prèvia escrivint a participa@limne.org o cridant al 635475706.Categorías:LA VILA, Uncategorized

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.